Микроблейдинг/Микропигментация на вежди

Микроблейдинг /3D вежди „косъм по косъм”/ представлява форма на полуперманентен грим, при която с помощта на много фини игли се вкарват подкожно на 0.5 или 0.7 мм дълбочина пигменти под формата на косъмчета в зоната на веждите, в базалната мембрана, която разделя епидермиса от дермата. Методът е подходящ при липса на косъмчета в зоната на веждите и при клиенти, които търсят по естествен вид.

Микропигментацията представлява форма на полуперманентен грим, при която с помощта на машина се вкарва пигмент в базалната мембрана, която разделя епидермиса от дермата. Процедурата е подходяща при хора, които търсят ефекта на пудрата или по-точно, които са свикнали да рисуват веждите си с молив, пудра, помади, сенки за вежди или др.

Процедурите се извършват, спазвайки всички хигиенни норми. Пигментите, които се имплантират в кожата, се запазват видими до година и половина, но тяхната дълготрайност зависи от типа кожа и поддържането на веждите.

Важно е да се има предвид,че и двата метода са двуетапни процедури, при които след ретуша (прави се до 40 /четиридесет/ дни след възстановителния период, който е около 10 /десет/ дни) и пълното заздравяване на кожата се вижда крайният резултат.

close

Стани част от AnigmA!

Получи -10% отстъпка за следващата си онлайн поръчка. *Отстъпката не може да се комбинира с други намаления.