Миглопластика

Какво представлява миглопластиката?

Удължаването и сгъстяването на мигли е метод, чрез който се увеличава дължината и обемът на естествените мигли и в допълнение се придава цветен нюанс (черният ефект на спиралата) или добавяме акцент чрез поставянето на цветни мигли.

Какви методи на поставяне има към момента?

„Косъм по косъм 1D“

Към всяка ваша естествена мигла се прикрепя една изкуствена и резултатът е по-плътни, черни, дълги и гъсти мигли, според естествената гъстота на миглите.

„Нежен обем 2D”

Към всяка ваша естествена мигла се прикрепя две по-леки и меки мигли и резултатът е по-плътни, черни, дълги и гъсти мигли, в двоен обем от вашата естествената гъстота на миглите.

„Руски обем 3D-6D”

Към всяка ваша естествена мигла се прикрепя три или повече, по-леки и меки мигли и резултатът е много по-плътни, черни, дълги и гъсти мигли, в троен, до шесторен обем от вашата естествената гъстота на миглите.

„Мега обем 7D+”

Към всяка ваша естествена мигла се прикрепя над 7 косъмчета, оформени в красив сноп, много по-леки и меки мигли и резултатът е много по-плътни, черни, дълги и гъсти мигли, в троен, до шесторен обем от вашата естествената гъстота на миглите.

„Ким Кардашиян ефект“

Към всяка ваша естествена мигла се прикрепя три или повече, по-леки и меки мигли, като на разстояние от 3-5 мм се поставят по-дълги лъчи, които придават закачлив ефект и резултатът е плътни, черни, дълги и гъсти мигли, в троен, до шесторен обем от вашата естествената гъстота на миглите със слънчево излъчване.

„Моделиране“

Този ефект цели коригиране на дефекти – асиметрия, увиснали клепачи, тъжен поглед и т.н. Използват се набор от техники за подбор на най-подходящия вид екстейшъни – дължина, дебелина, цвят, извивка, метод на поставяне, съобразен с формата на очите, ефект и други. За целта има и специално изработен учебник, който демонстрира приложения ефект.

„Цветна миглопластика“

Един тенденциозен метод за поставяне на мигли. Цветните мигли придават индивидуалност и настроение и са подходящи за поставяне през всички сезони. Добрият стилист винаги е отворен за нови идея и с радост ще прегърне всяка ваша идея. Могат да се поставят в края като акцент, или по дължината на цялото око отгоре или отдолу, може да са изцяло поставени цветни мигли, като например кафяви – много подходящи за по-светли дами, които търсят по-естествен вид.

Какви материали се използват в процедурата миглопластика?

В процедурата се използват висококачествени мигли, които се прикрепят с помощта на лепило, специално разработено за деликатната работа с миглопластиката. По време на процедурата се поставят и лепенки, т. нар. хидрогел пачове за миглопластика, обогатени с различни съставки като например – витамини, колаген и др., които влияят положително на кожата на подочния контур.

Какво представлява поддържащата процедура?

Поддръжката представлява, сваляне на израснали и деформирани мигли и поставяне на мигли върху новоизрасналите естествени косъмчета.

На колко време се прави поддържаща процедура?

Отпадането на миглите при всеки е различно и зависи от много фактори като: омазняване на миглите, честота на обновяване на естествените мигли, сълзене, плач, лична поддръжка на миглите, начин на спане, търкане на окото, поставяне и сваляне на грим, скубане на мигли, мокрене в басейни и море, нагряване от слънце, солариум и сауни и ползване на парни бани.
Всички тези фактори влияят малко или много на издръжливостта на миглите и това може да бъде причина за по-ранното записване на час за поддръжка. Обикновено поддръжка се прави между 3-4 седмици.

Има обаче методи на поставяне, при които е препоръчително винаги да се прави ново поставяне, което се прави на 1.5 – 2 месеца. Такива методи са: мега обем, ким кардашиян, цветна миглопластика, разбира се и оставалите методи също могат да бъдат направени с ново поставяне. В този случай се свалят всички останали мигли и се поставят наново. По този начин сме сигурни, че сетът с мигли ще издържи по-дълго време, защото няма да има стари миглички, които тепърва да падат в близките 1-2 седмици, линията ще е равна и размерите ще преминават плавно, защото всички мигли ще са на еднакво отстояние от клепача.

close

Стани част от AnigmA!

Получи -10% отстъпка за следващата си онлайн поръчка. *Отстъпката не може да се комбинира с други намаления.