Ламиниране на мигли и вежди

Ламиниране на мигли

Ламинирането на мигли “Lash Volume Lift” (трайно извиване на мигли) е напълно безвредна процедура, чрез която се удължават, удебеляват, извиват и заздравяват естествените мигли. В състава на някои ламиниращи продукти влизат витамини, пептиди, кератин и др. Процедурата е съпроведена с боядисване на миглите и подхранване с лосион за допълнителна грижа. По желание може да бъде направена и терапия ботокс за мигли.

Ефектът се запазва 6-8 седмици, според космения цикъл на естествените мигли, без необходимост от специално предпазване на миглите.

Може спокойно да спите в удобната си поза, да миете лицето си, да плувате, да ползвате сауна и парна баня, спорт и т.н. Със ставането миглите ви са в отлична форма! За по изразителен поглед, може да се използва и спирала.

Процедурата е особено подходяща при прави, светли, руси и гъсти мигли, както и ако просто искате да подчертаете допълнително естествените си мигли.

Ботокс за мигли

Терапията ботокс за мигли най-често се използва като стъпка от процедурата ламиниране на мигли или се прилага като отделна процедура всяка седмица по 1 път в рамките на един месец. Ботоксът за мигли съдържа съставки, които стимулират косъма да се регенерира и да възстанови увредени мигли, както и да ги подхрани.

Боядисване на мигли

След ламинирането като препоръчителна стъпка е боядисването на миглите. По-този начин се постига черният ефект на спиралата. Особено подходящо при светли мигли.

Ламиниране на вежди

Ламинирането на вежди е напълно безвредна процедура, чрез която се цели покоряването на буйни вежди, чийто растеж е в неправилна посока. В състава на някои ламиниращи продукти могат да влизат витамини, пептиди, кератин и др, които подхранват косъмчетата на веждите. След ламинирането се пристъпва към оформяне на веждите с конец.

Ефектът се запазва 6-8 седмици, според космения цикъл на естественте вежди.

Като допълнителни услуги могат да се извършат боядисване на вежди с къна и подхранваща ботокс терапия.

Стани част от AnigmA!

Получи -10% отстъпка за следващата си онлайн поръчка. *Отстъпката не може да се комбинира с други намаления.